MAGAZÍN

Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Téma
Rôzne
Prečítané
571x prečítané
Vytvorené:
21:19 27.9.2018
Hodnotenie:
Kto skúšal upiecť domáci bezlepkový chlieb vie, že cesto sa niekedy ťažko spracováva a výsledné pečivo nebýva častokrát tak dobré, ako by si predstavoval. Tomu je však koniec! Spoločnosť Schär, výrobca chutných bezlepkových potravín, prichádza s inovovanou múkou Mix B – Bread-Mix, ktorá má teraz vylepšené zloženie a pečenie s ňou znamená zaručený úspech....
Krehký jahodovo - rebarborový páj s mrveničkou a kvapkou mäty

Krehký jahodovo - rebarborový páj s mrveničkou a kvapkou mäty

Téma
Rôzne
Prečítané
247x prečítané
Vytvorené:
14:28 04.7.2018
Hodnotenie:
Pár jahôdok som však ešte nazbierala (už ale asi ozaj posledných) a dala dokopy s mojou obľúbenou rebarborou a ľaľa ho. Takáto krásavica z toho vzišla. S plnkou som sa trochu rozšafne vyhrala, pridala som tam totižto lyžičku mätového extraktu, takže okrem toho, že je plnka nesmierne šťavnatá, máte pocit, akoby ste jedli jahodovo - rebarborové mojito ...
Marhuľkovo - kakaový koláč s tvarohom a bielkovou penou

Marhuľkovo - kakaový koláč s tvarohom a bielkovou penou

Téma
Rôzne
Prečítané
998x prečítané
Vytvorené:
21:57 15.5.2018
Hodnotenie:
Tento koláč chutí presne tak, ako vyzerá - FENOMENÁLNE ...
Máj 2018 - Mesiac bez lepku

Máj 2018 - Mesiac bez lepku

Téma
Rôzne
Prečítané
1883x prečítané
Vytvorené:
23:58 02.5.2018
Hodnotenie:
Bezlepková diéta? Nie je módny trend, no účinný liek, ak ju potrebujete....
Pečenie s Novalimom (6. časť) - Čokoládové soufflé

Pečenie s Novalimom (6. časť) - Čokoládové soufflé

Téma
Rôzne
Prečítané
479x prečítané
Vytvorené:
20:55 13.11.2017
Hodnotenie:
Tento recept som robila podľa originálu z knihy Julie Child, ktorá je autorkou knihy Umenie francúszkej kuchyne - každý, kto miluje jedlo a jeho prípravu, by mal túto knihu mať doma Je to úžasná zbierka pravých francúzskych receptov s množstvom rád, ako tieto lahôdky dotiahnuť do dokonalosti. Po malej úprave vám ponúkam bezlepkovú verziu lahodného čokoládového soufflé, ktoré chutí najlepšie ešte horúce s akýmkoľvek čerstvým ovocím ....
Pečenie s Novalimom (5. časť) - Pečené mäsové pirohy

Pečenie s Novalimom (5. časť) - Pečené mäsové pirohy

Téma
Rôzne
Prečítané
457x prečítané
Vytvorené:
21:11 20.10.2017
Hodnotenie:
Najlepšie chutia čerstvé, no ak ich nepojete hneď všetky, tak sú vynikajúce aj studené či už so šalátom ako ľahký obed alebo večera. A nie že by som chcela podporovať alkoholizmus, ale pohár piva sa k nim nesmierne hodí :)...