Hyza - doplnenie

pridané: 30.11.2004 o 20:48 | vytlačiť
Ahojte, od novembra drzim bezlepkovu dietu a tiez mam zistenu 100% intoleranciu laktazy. Po precitani zoznamu bezlepkovych produktov fy. Hyza som sa rozhodla ich oslovit a spytat sa, ci tieto vyrobky vyhovuju aj mojej bezlaktozovej diete a tu je odpoved:)

lubica

Zoznam používaných potravinových alergénov:

Obile obsahujúce GLUTÉN pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich
cc
Mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy


Finálne výrobky obsahujúce potravinové alergény:

GLUTÉN :
ORAVSKÉ PÁRKY so slaninou
BRATISLAVSKÁ HYDINOVÁ saláma
JEMNÁ HYDINOVÁ SALÁMA
HYDINOVÁ SEKANÁ mrazená
KURACIE KRÍDLA ŠPEC.ÚPRAVA MARINOVANÉ


SÓJA a výrobky zo sóje :
KURACIA ŠUNKA HYZA
ŠUNKOVÝ NÁREZ KURACÍ
JEMNÁ HYDINOVÁ SALÁMA
VARENÁ HYDINOVÁ SEKANÁ
HYDINOVÁ PAPRIKOVÁ SEKANÁ
MORČACIA ŠUNKA
HYDINOVÉ PEČEŇOVKY
FATRANSKÝ HYDINOVÝ NÁREZ


MLIEKO a výrobky z mlieka, vrátane LAKTÓZY:
laktóza :
HYDINOVÁ TOČENÁ SALÁMA
ORAVSKÁ SLANINA
GAZDOVSKÁ SLANINA
mliečne bielkoviny alebo kyselina mliečna :
VYSOČINA HYDINOVÁ SALÁMA
HYDINOVÁ ŠUNKOVÁ SALÁMA KONZUMNÁ
PRIMA HYDINOVÁ ŠUNKOVÁ SALÁMA malé balenie
PRIMA HYDINOVÁ ŠUNKOVÁ SALÁMA
PRIMA EXTRA HYDINOVÁ ŠUNKOVÁ SALÁMA
MORČACÍ STEAKOVÝ NÁREZ
ROLKA Z KURACÍCH PŔS
BRATISLAVSKÁ HYDINOVÁ SALÁMA
PIKANTNÉ HYDINOVÉ PÁRKY
HYDINOVÉ PÁRKY
HOLANDSKÉ PÁRKY SO SYROM
ORAVSKÉ PÁRKY SO SLANINOU
HYDINOVÁ NÁTIERKA SO ŠUNKOU
HYDINOVÁ PEČEŇOVÁ NÁTIERKA
HYDINOVÝ PEČEŇOVÝ SYR
HYDINOVÁ ĽUDOVÁ SALÁMA
MORČACIA ŠUNKA


Vypracoval : Ing. Macharová
Platí od : 28.11.2004
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (1)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    17:28 1.12.2004

    Ja som sa pre zmenu dnes dozvedela,ze tuto alergiu vraj mam mat od narodenia.To ze mam celiakiu viem,ale toto som necakala.Zmenila som lekara a ten sa ma na to opytal.Bol prekvapeny,ked som mu povedala ze jem aj pijem vsetko z mlieka...Nikdy som ziadny problem nemala a ani priznak.On to jednoducho nasiel v karte.Som pohorsena!!!

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.