stretnutie OZ Celiastred
Vítaní sú aj noví záujemcovia o naše OZ.
Tešíme sa
Diskusia k magazinu (3)
-
-
napísal:
- používateľ:
- janza
- pridané:
- 22:15 5.5.2009
Zdravim celiastred Je od vas pekne, ze robite pre svojich clenov taketo stretnutia. Ocakaval som, ze sa po tomto stretnuti, so zastupcom fy. Labeta, objavi na tomto vebe aj odpoved na nase nie dobre skusenosti s produktami Labety. Cakal som ze nam poviete, ako dopadla ochutnavka, a ci vam aj poradil, ako piect chlieb z ich zmesi a ako to robit, aby bol jedly, aby sme sa konecne dozvedeli, kde robime chybu. Mozno ze necitate tieto stranky, ale o kusok nizsie sme pred nedavnom rozoberali prave Labetu, v prispevku // AKO UPIECT CHUTNY CHLIEB Z LABETY // a nemal som z toho dobry pocit, lebo vsetci mali problem s labetou. Pozdravujem a tesim sa na odpoved.
-
-
napísal:
- používateľ:
- DanielaBacíková
- pridané:
- 18:58 6.5.2009
Nuž budem úprimná, na stretnutí bola ochutnávka niekoľkých výrobkov- tmavý aj svetlý chlieb, bábovka, mazanec. Ja budem hovoriť za seba- chutil mi tmavý chlieb, mazanec aj bábovka, ale musím povedať, že vzhľadovo neboli úplne OK, pretože všetky chleby boli tzv. prepadnuté - teda okraj bol vyšší ako stred. Všetko bolo pečené v piecke a pretože ja nepečiem v piecke, ale klasicky v pekáči a elektrickej rúre,neviem posúdiť rozdiel medzi jednotlivými druhmi. Chuťovo boli výrobky dobré, preto som si kúpila niekoľko druhov, budem piecť v mojej rúre a určite sa s výsledkami podelím. Som rada, že sa stretnutie uskutočnilo, máme nové skúsenosti a aspoň sme si spolu trochu pokecali. Ahojte Daniela
-
-
napísal:
- používateľ:
- janza
- pridané:
- 21:11 6.5.2009
Ahoj Daniela V podstate sa potvrdilo to, co sme tu pretriasali, aj majster ma problem s pecenim, suhlasim s tym, ze chutovo je vyborny tmavy chlieb a mazanec, samozrejme plati, kolko ludi tolko chuti. Mohla by si mi este prosim napisat, aka bola konzistencia, teda ci bol lepkavy, alebo nie, ci bol dobre prepeceny. Dakujem