Pekáreň

pridané: 25.10.2004 o 21:03 | vytlačiť
Ahojte. Veľa som čítala o výhodách našej pekárne, kde sa len dajú všetky prísady a samo sa to vymiesi, vykysne a upečie. Tiež som pár krát čítala aj o ich nefunkčnosti či poruchovosti. Nedávno som si kúpila domáci robot za 2 990 SK, 500 W a musím povedať, že som veľmi spokojná. Syn sa teší z mliečnych koktailov, a ja si neviem vynachváliť robot so všetkými jeho funkciami. Čo sa týka nášho chlebíka, tiež priamo do misy dám všetky prísady, mixujem 3 min., vyberiem hnetací nôž a priamo v mise to nechám aj vykysnúť. Asi po 1hod. to len preklopím do formy a upečiem. Mám dosť slabé ruky takže ten rozdiel je ozaj veľký a hlavne v kuchyni mám úplne čisto. Nie všetko drahé je vždy aj to najlepšie.
Miriam

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (2)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    22:16 22.3.2005

    Ahojte. Dost ma prekvapila reakcia ludi na tuto temu. Ja vlastnim tiez pekaren znacky Panasanic, dostala som ju minule Vianoce od priatela a zivot bez nej si neviem predstavit. Mozno je to tym, ze predtym som inak chlieb ani nepiekla, lebo som ju dostala kratko nato, ako mi bola potvrdena diagnoza. Moja piecka je velmi kvalitna a pecenie je naozaj zabavne. Naozaj to vsetko samo vymiesi, vykysne a upecie chlebik a ja ho len hotovy vyklopim z nodoby, necham vychladnut a pokrajam. Chlebik dam do mraznicky a mam ho potrebne mnozstvo na jeden tyzden. Peciem vlastne piecka vo vecernych hodinach a chlebik sa od zaciatku takmer vzdy vydaril. Neverim, kedze nie som typ, ktory vypeka, ze takto by som od zaciatku vedela ho upiect sama. Takze urcite ak mate moznost tak si zadovazte tuto skvelu pomocku, ktora Vam ulahci velmi zivot, Vas cas a Vasu pracu.

  • napísal:
    používateľ:
    Silvia_deti
    pridané:
    23:17 22.3.2005

    Myslím, že pečenie chleba, či už v peci, alebo klasicky v trúbe záleží od zvyku. Ja som tiež celé roky pekávala v peci (kúpená pre 9-timi rokmi z Dipondu v tej dobe za nejakých 8000,- čo bolo ozaj veľa), ale slúžila nám celé roky. Dokonca aj teraz funguje. Ale kúpila som si šporák s kvalitnou trúbou a teraz pečiem chlieb len v nej. Každému sa iný systém páči. A ináč, tak ako sa dá "experimentovať" v trúbe, tak sa dá aj v peci. Ja tomu hovorím odskúšané-overené. Silvia_deti

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.