kvasnice/drozdie

pridané: 3.4.2003 o 16:29 | vytlačiť
ahojte! je stale dost veci ktore ma obcas prekvapia... jednou z nich bola pre mna informacia, ze nie vsetky kvasnice (drozdie) musia byt nutne bezlepkove.

Je to surovina, ktoru pouzivam pri peceni chleba a apriori som ju bral ako prirodzene bezlepkovu ingredienciu (aj vzhladom na to, ze sa bez nejakych obmedzeni uvadza na receptoch). Ake su vase skusenosti? Pouzivate iba vybrane typy? Ak ano - viete doporucit "bezpecnych" vyrobcov? Vdaka a pekny den! :-)
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Marek

Diskusia k magazinu (1)

  • napísal:
    používateľ:
    milos
    pridané:
    16:39 3.4.2003

    Podla mojich vedomosti - "kriticke" by mohli byt najma susene drozdia - mozu obsahovat nejake protihrudkovacie substancie. Cerstve by mali byt v pohode.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.