kvasnice/drozdie
pridané: 3.4.2003 o 16:29 |
vytlačiť
ahojte! je stale dost veci ktore ma obcas prekvapia... jednou z nich bola pre mna informacia, ze nie vsetky kvasnice (drozdie) musia byt nutne bezlepkove.
Je to surovina, ktoru pouzivam pri peceni chleba a apriori som ju bral ako prirodzene bezlepkovu ingredienciu (aj vzhladom na to, ze sa bez nejakych obmedzeni uvadza na receptoch). Ake su vase skusenosti? Pouzivate iba vybrane typy? Ak ano - viete doporucit "bezpecnych" vyrobcov? Vdaka a pekny den! :-)
Je to surovina, ktoru pouzivam pri peceni chleba a apriori som ju bral ako prirodzene bezlepkovu ingredienciu (aj vzhladom na to, ze sa bez nejakych obmedzeni uvadza na receptoch). Ake su vase skusenosti? Pouzivate iba vybrane typy? Ak ano - viete doporucit "bezpecnych" vyrobcov? Vdaka a pekny den! :-)
Diskusia k magazinu (1)
-
-
napísal:
- používateľ:
- milos
- pridané:
- 16:39 3.4.2003
Podla mojich vedomosti - "kriticke" by mohli byt najma susene drozdia - mozu obsahovat nejake protihrudkovacie substancie. Cerstve by mali byt v pohode.