dano

pridané: 9.7.2003 o 20:22 | vytlačiť
Chcel by som sa spytat, ci jete kupovane majonezy /MAJOLENKA HELLMANS/, na zlozeni nevidim nic take, co by som ako celiatik nemohol.
Diky.

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (4)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    08:21 10.7.2003

    Kupuj si Boneco, cesky vyrobca, dostat ho v Tescu, informacia je na www.coeliac.cz /vyrobcovia/ a tiez tatarku Sabi. Boris

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    15:47 15.7.2003

    Odporúča sa Majolka od starej mamy.Výrobca Helmans.Najlepšie však je, ak si ju každy urobí sám. Aspoň vie, čo potom tá majonéza obsahuje. Beata

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    12:12 25.7.2003

    Do majonéz, tatáriek a dresingov je pridávaný škrob, niekde je menovaný o aký ide, či zemiakový, kukuričný alebo ryžový ale väčšinou ide o modifikovaný a E 1422 alebo E 1442, čo môže obsahovať stopy lepku. Aj sójová majonéza a sójová tatárka je s obsahom E 1422, čo obsahuje stopy lepku nad povolenú hranicu je nanás ako sa rozhodneme.

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    13:58 25.7.2003

    Dano, určite 100 % majonéza je od výrobcu Hydina Prešov - SVZ a.s.o.. Bola som vo výrobni a informovali ma, že majonéza je 100 % vhodná pre celiatikov. Tatátska omáčka z tejto výrobne nie je vhotná, nakoľko obsahuje škroby. S pozdravom Zuzka.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.