cukor

pridané: 6.10.2003 o 17:20 | vytlačiť
chcela by som Vas poziadat o radu, co sa tyka pouzivania cukru, ci uz praskoveho alebo krystaloveho, pri bezlepkovej diete. V roznych receptoch sa totiz vyskytuje pouzitie cukru, ale pokial viem, tak na bielenie sa prave pouzivaju latky, ktore obsahuju stopy lepku. Je vychodiskom potom pouzivanie iba hnedeho nerafinovaneho cukru? Dakujem za odpovede.

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (2)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    08:23 7.10.2003

    Nemusite sa obavat bielenia, treba skor dat pozor na to, ci nie su v zlozeni protihrudkujuce latky, resp. latky, ktore zabranuju zvhlcovaniu cukru. Do krystaloveho cukru sa nepridava nic, do praskoveho cukru skrob. V 90% pripadoch je to kukuricny skrob, takze aj to je v poriadku, ale vzdy si treba kontrolovat zlozenie. Boris

  • napísal:
    používateľ:
    Dan
    pridané:
    23:09 12.10.2003

    Pozor na "povazsky cukor", je v tmavomodrom baleni a obsahuje psenicny skrob.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.