CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 24.6.-28.6.

pridané: 10.6.2013 o 18:10 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 24.6. - 28.6.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 17.6.2013)

Kurací rezeň Gordon bleu, zemiaky s maslom 

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny

Bravčová kotleta na pomarančoch, ryža 

Závitok na smotane, knedľa

Zeleninové rezne, zemiaky s maslom  

Hovädzie líčka na koreňovej zelenine a červenom víne, cestoviny 

Bravčové mäso so slivkovou omáčkou, zemiaky

Plnený zemiakový knedlík s údeným mäsom, kyslá kapusta  

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol

Bravčový plátok v uhorkovej omáčke, cestoviny

Vyprážaný hermelín, zemiaky s maslom, tatárska omáčka

Lievance s jahodovou marmeládou a čokoládou 

Kuracie krídelká grilované na mede, zemiaky s mozzarellou  

Segedínsky guláš, knedľa

Plnené domáce zemiakové placky zmesou bravčového mäsa a čerstvej zeleniny

 

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny 

Bravčová kotleta na pomarančoch, ryža

Hovädzie líčka na koreňovej zelenine a červenom víne, cestoviny

Bravčové mäso so slivkovou omáčkou, zemiaky

Plnený zemiakový knedlík s údeným mäsom, kyslá kapusta

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol

Bravčový plátok v uhorkovej omáčke, cestoviny

  

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.