SNICO

pridané: 27.11.2007 o 21:27 | vytlačiť
Dobrý deň pani Babicová,

Čo sa týka karamelu v octoch, je bezlepkový.

Taktiež do našich kečupov a horčíc používame ocot kvasný liehový, ktorý je vyrobený biologickým procesom a to kvasením jemného denaturovaného melasového liehu, za pomoci octových baktérií. V zmysle špecifikácie (máme ju od dodávateľa octu) ocot neobsahuje žiadny z alergénov podľa Smernice EU 2003/89/ES a pri výrobe nebolo použité ionizujúce žiarenie ani geneticky modifikované organizmy.

Taktiež glutaman sodný, ktorý používame do našich výrobkov neobsahuje lepok, teda glutén (je bezlepkový). Potvrdené to máme od nášho dodávateľa glutamanu. Pre úplnosť uvádzam, že glutaman je vo všetkých našich kečupoch v plaste, z horčíc len vo francúzskej. Ostatné horčice sú bez glutamanu.

Produkty neprifarbené a chemicky nekonzervované:

Všetky druhy horčice značky St. Nicolaus
Všetky druhy horčice značky SNICO, okrem SNICO horčice francúzskej 180g ( len antioxidant E 224 )
Všetky druhy kečupu SNICO, ktorý je balený v skle ( balené v plaste sú konzervované benzoanom sodným )
Teda keď to zhrniem, všetky výrobky značky SNICO, teda horčica, kečup, octy, omáčky a brúsnice sú BEZLEPKOVÉ.

Ak by ste sa potrebovali ešte informovať o nejakej konkrétnej zložke v našich výrobkov, kľudne sa na mna môžete obrátiť.

Ďakujeme za dotaz.

S pozdravom

Zuzana Tančiboková
product & marketing manager
________________________________________

SNICO, s. r. o.
Rybničná 40
831 06 Bratislava
tel.: +421/2/49 595 375
fax.:+421/2/49 595 372
mobil: +421/911/230 023
email: zuzana.tancibokova@snico.sk
web: http://www.snico.sk

Výroba: Družstevná 8, 031 01 Liptovský Mikuláš
tel.: +421/44/ 56 20 506, 56 20 491
fax/zázn.: +421/44/ 55 20 316
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 5
Pridal: milos

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.