CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 9.12.-13.12.

pridané: 26.11.2013 o 11:04 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk 

JEDÁLNY LÍSTOK OD 9.12. - 13.12.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 2.12.2013)

Kuracie s ananásom, ryža           

Bravčové ragú po domažlicky, cestoviny           

Špagety s bravčovým mäsom, syr             

Bratislavské pliecko, knedľa        

Pstruh pečený na masle, zemiaky, citrón         

Bravčové rebierko s pórom, cestoviny           

Bravčová pečienka, kyslá kapusta, zemiakový knedlík        

Zbojnícka bravčová zmes, rímske placky             

Sójové mäso v kôprovej omáčke, cestoviny     

Bravčový guláš, knedľa                

Vyprážaná bravčová pečeň, zemiaková kaša            

Kuracie stehenné na nivovej omáčke, ryža     

Bohdalecký závitok, cestoviny             

Holandský rezeň, zemiaky, kyslá kapusta           

Ryžová kaša, ovocie, kakao a maslo         

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie s ananásom, ryža        

Bravčové ragú po domažlicky, cestoviny        

Bravčové rebierko s pórom, cestoviny            

Bravčová pečienka, kyslá kapusta, zemiakový knedlík          

Bravčový guláš, knedľa               

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.