CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 8.7.-12.7.

pridané: 25.6.2013 o 12:30 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 8.7. - 12.7.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 1.7.2013)

Kuracie stehenné so šunkou a olivou, ryža guľatá 

Rizoto z kukuričnej lámanky s bravčovým mäsom, syr

Zapekané zemiaky so zeleninou a mozzarellou

Hamburgská pečienka, knedľa  

Karfiol ako mozoček, zemiaky s maslom  

Kyjevská roštenka, kukuričné ​​cestoviny

Bravčové v keli, zemiaky

Hovädzia pečienka, prírodné cestoviny   

Ľadvinky na cibuľke, ryža parbol 

Záhorácky závitok, knedľa

Pečené rolované pliecko, špenát, zemiakové špalíčky 

Losos v bretoňskej zelenine, zemiaky

Údené kuracie stehno, kyslá kapusta, pečené zemiaky 

Viedenský guláš, knedľa

Sekaná pečienka, zemiakové pyré s brokolicou a hráškom

 

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie stehenné so šunkou a olivou, ryža guľatá 

Kyjevská roštenka, kukuričné ​​cestoviny

Bravčové v keli, zemiaky

Hovädzia pečienka, prírodné cestoviny

Ľadvinky na cibuľke, ryža parbol

Pečené rolované pliecko, špenát, zemiakové špalíčky

Losos v bretoňskej zelenine, zemiaky

Údené kuracie stehno, kyslá kapusta, pečené zemiaky

Viedenský guláš, knedľa

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.