CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 7.10.-11.10.

pridané: 23.9.2013 o 14:12 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 7.10. - 11.10.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 30.9.2013)

Kuracie na balkánsky spôsob, ryža     

Lesnícky plátok, zemiaky    

Šťepánská roláda, cestoviny       

Znojemský bravčový plátok , cestoviny   

Údený jazyk, kyslá kapusta, zemiaky  

Bravčové diabolské rezance, ryža    

Králik na hubách, ryža 

Hovädzie rezančeky s fazuľovými strukmi, cestoviny      

Pečienka šťavnatá, knedľa  

Bravčový flamender, šampiňóny, cibuľa, zemiakové placky        

Bravčové ľadvinky so smotanou, zemiaky     

Bravčové rezance s hlivou ustricovou, cestoviny

Zapekané zemiaky s bravčovým mäsom, syr       

Losos so syrovou omáčkou, zemiaky  

Lievance, jahodová marmeláda   

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Lesnícky plátok, zemiaky   

Šťepánská roláda, cestoviny  

Znojemský bravčový plátok , cestoviny      

Údený jazyk, kyslá kapusta, zemiaky      

Bravčové diabolské rezance, ryža         

Králik na hubách, ryža

Hovädzie rezančeky s fazuľovými strukmi, cestoviny 

Bravčový flamender, šampiňóny, cibuľa, zemiakové placky

Bravčové rezance s hlivou ustricovou, cestoviny

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.