CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 5.8.-9.8.

pridané: 17.7.2013 o 16:17 | vytlačiť

POZOR - 29.7. - 2.8.2013 celozávodná dovolenka - NEVARÍ SA!

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 5.8. - 9.8.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 29.7.2013)

Uhorská pečienka, ryža guľatá

Čevabčiči, pečené zemiaky 

Špagety zapečené s brokolicou a zeleninou, syr  

Sviečková na smotane, knedľa

Hovädzie s pečeňovou omáčkou, kukuričné ​​cestoviny 

Morčacie so šampiňónmi, kukuričné ​​cestoviny 

Bravčový plátok po lotrinsky, ryža parbol

Pikantné mexické fazule   

Vyprážané šampiňóny, zemiaky s maslom 

Bravčové výpekom, kyslá kapusta, zemiakový knedlík  

Luhačovický škorec, rímske placky s cícerom 

Bravčové rizoto, syr 

Bravčové na paradajkách, kukuričné ​​cestoviny 

Kapucínsky guláš, knedľa 

Kuracie s parmezánom, ryža parbol

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Uhorská pečienka, ryža guľatá  

Čevabčiči, pečené zemiaky

Hovädzie s pečeňovou omáčkou, kukuričné ​​cestoviny

Morčacie so šampiňónmi, kukuričné ​​cestoviny 

Bravčový plátok po lotrinsky, ryža parbol  

Pikantné mexické fazule

Bravčové výpekom, kyslá kapusta, zemiakový knedlík  

Luhačovický škorec, rímske placky s cícerom

Bravčové na paradajkách, kukuričné ​​cestoviny

Kapucínsky guláš, knedľa

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.