CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 4.11.-8.11.

pridané: 23.10.2013 o 09:10 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk

JEDÁLNY LÍSTOK OD 4.11. - 8.11.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 28.10.2013)

Kuracie stehenné so šunkou a olivou, ryža guľatá       

Pečené pliecko, špenát, zemiaky       

Zapekané zemiaky so zeleninou a mozzarellou         

Hamburgská pečienka, knedľa     

Vyprážaný zeler, zemiaky s maslom, tatárska omáčka     

Kyjevská roštenka, kukuričné ​​cestoviny       

Bravčové v keli, zemiaky    

Hovädzie pečienka, prírodné cestoviny         

Hydinové srdiečka na cibuľke, ryža parbol   

Záhorácky závitok, zemiaková knedľa           

Rizoto s bravčovým mäsom, syr       

Losos v bretaňskej zelenine, zemiaky   

Údené kuracie stehno, kyslá kapusta, pečené zemiaky         

Srnčí guláš, knedľa      

Sekaná pečienka, zemiakové pyré s brokolicou a hráškom    

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie stehenné so šunkou a olivou, ryža guľatá    

Pečené pliecko, špenát, zemiaky     

Kyjevská roštenka, kukuričné cestoviny       

Bravčové v keli, zemiaky       

Hovädzie pečienka, prírodné cestoviny            

Hydinové srdiečka na cibuľke, ryža parbol

Losos v bretaňskej zelenine, zemiaky

Údené kuracie stehno, kyslá kapusta, pečené zemiaky

Srnčí guláš, knedľa   

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.