CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 31.3.-4.4.

pridané: 17.3.2014 o 16:48 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 31.3. - 4.4.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 24.3.2014)

Kurací steak po staročesky (kuracie stehenné, hrozienka, mandle, lekvár), ryža               

Bravčové na šampiňónoch, cestoviny                  

Mäsový nákyp so zeleninou (varené mleté ​​mäso zapečené s koreňovou zeleninou), varené zemiaky           

Závitok na smotane (bravčový závitok s mletým mäsom, sviečková omáčka), knedľa    

Zapekané špagety s brokolicou, syr             

Hovädzie na korení, ryža

Hrachová kaša, údené mäso, kyslá kapusta       

Bravčový plátok so šunkou, pečené zemiaky           

Lievance s marmeládou a čokoládou       

Husárska roláda (bravčová roláda plnená anglickou slaninou), varené zemiaky                   

Bravčová pečienka na paprike, cestoviny                

Vaječná omeleta so špenátom, syr, zemiaky s maslom

Segedínsky guláš, knedľa                 

Halušky s bryndzou, slanina          

Vyprážaná bravčová pečeň, varené zemiaky s maslom, uhorka       

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací steak po staročesky (kuracie stehenné, hrozienka, mandle, lekvár), ryža

Bravčové na šampiňónoch, cestoviny

Mäsový nákyp so zeleninou (varené mleté ​​mäso zapečené s koreňovou zeleninou), varené zemiaky

Hovädzie na korení, ryža

Hrachová kaša, údené mäso, kyslá kapusta

Bravčový plátok so šunkou, pečené zemiaky

Husárska roláda (bravčová roláda plnená anglickou slaninou), varené zemiaky

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.