CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 30.9.-4.10.

pridané: 16.9.2013 o 14:54 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 30.9. - 4.10.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 23.9.2013)

Uhorská pečienka, ryža    

Rumunské párky, zemiaky    

Losos v bretóňskej zelenine      

Šťepánská sekaná, zemiaková kaša  

Hovädzie na burgundský spôsob, knedľa  

Bravčový plátok na čiernom pive, kukuričné cestoviny   

Pečená krkovička, červená kapusta, zemiakové špalíčky 

Kuracie rezančeky s ananásom, ryža      

Morčacie na toskánsky spôsob, cestoviny 

Bravčové rebierko na balkánsky spôsob, ryža       

Bravčové rezance s chilli, zemiaky    

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky

Bravčová pečienka na paradajkách, zemiaková kaša      

Mäsové guľky v nivovej omáčke, ryža   

Lečo s údeným mäsom, zemiaky  

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Uhorská pečienka, ryža  

Rumunské párky, zemiaky  

Losos v bretóňskej zelenine    

Hovädzie na burgundský spôsob, knedľa      

Bravčový plátok na čiernom pive, kukuričné cestoviny        

Pečená krkovička, červená kapusta, zemiakové špalíčky

Kuracie rezančeky s ananásom, ryža

Morčacie na toskánsky spôsob, cestoviny

Bravčové rezance s chilli, zemiaky

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky

Lečo s údeným mäsom, zemiaky

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.