CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 30.6.-4.7.

pridané: 16.6.2014 o 14:37 | vytlačiť

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 30.6. - 4.7.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 23.6.2014)

Rybie kaukazské filé, zemiaky (pečené s mletou paprikou)                        

Bravčové rizoto, syr                       

Králik pečený na cesnaku, ryža     

Bravčový guláš, knedľa

Kuracie krokety, pečené zemiaky

Zapekané zemiaky so zeleninou a hermelínom   

Bravčové v uhorkovej omáčke, ryža (kyslá smotanová omáčka)   

Hovädzí tokáň, cestoviny (mäso s čerstvými paprikami a paradajkovým pretlakom)     

Sekaná s kukuricou, zemiaky

Paprikový struk, paradajková omáčka, knedľa (plnené mletým hovädzím mäsom)                 

Pstruh pečený na rasci, zemiaky      

Plnená morčacie prsia,ryža (plnené údeným mäsom a hubami)

Plnený kel,zemiaky (plnené bravčovým mletým mäsom a slaninou)  

Primátorský rezeň,zemiaky (vyprážaný kurací rezeň na masle)

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie rezančeky na kari, ryža

Bravčové rezančeky na šampiňónoch, zemiaky

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny

Bravčové a la bažant, ryža

Bravčové na cesnaku, cestoviny

Zemiakové valčeky s makom a lekvárom

 

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.