CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 28.10.-1.11.

pridané: 14.10.2013 o 16:26 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 28.10. - 1.11.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 21.10.2013)

Kuracie prsíčka s olivou, ryža parbol      

Bravčový plátok s brokolicou, zemiaky      

Ryžová kaša s ovocím, kakao, maslo        

Maďarský perkelt, knedľa    

Zapekané cestoviny so šunkou, syr    

Morčacie rezančeky s cuketou, kukuričné ​​cestoviny      

Sviečková na smotane, knedľa   

Bravčové s výpekom, špenát, zemiaky        

Vaječná omeleta s klobásou a syrom, zemiaky s maslom  

Vyprážaný špíz zo štyroch druhov syra, zemiaková kaša          

Losos po francúzsky, opekané zemiaky       

Fazuľky na kyslo, volské oko 2x, uhorka  

Mäsové guľky v nivové omáčke, ryža parbol        

Kotlet pána Forta, pečené zemiaky     

Zemiakový guláš s bravčovým mäsom   

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie prsíčka s olivou, ryža parbol   

Bravčový plátok s brokolicou, zemiaky    

Morčacie rezančeky s cuketou, kukuričné ​​cestoviny      

Bravčové s výpekom, špenát, zemiaky      

Losos po francúzsky, opekané zemiaky           

Zemiakový guláš s bravčovým mäsom  

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.