CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 24.3.-28.3.

pridané: 10.3.2014 o 17:20 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 24.3. - 28.3.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 17.3.2014)

Kuracie so slaninou, ryža              

Karbonátok v cestíčku (mleté mäso vyprážané v cestíčku), varené zemiaky                 

Špagety s tuniakom (v paradajkovej omáčke s bazalkou), syr                       

Poľovnícky plátok (bravčové mäso, šampiňóny, mrkva, zeler, petržlen a drvené paradajky), varené zemiaky              

Fazuľový guláš s bravčovým mäsom               

Zemiakové cesto - valčeky s makom a lekvárom   

Cigánska pečienka (bravčová pečienka so zeleninou), ryža                 

Záhorácky závitok (bravčové mäso plnené kyslou kapustou), zemiakový knedlík                      

Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka              

Hovädzie varené, cibuľová omáčka, knedľa                          

Dusené ľadvinky na slanine, ryža                

Bravčové rebierko (doplnené párkom a kyslou uhorkou), putimské cestoviny       

Čevabčiči (mleté ​​mäso s paprikovou om.), pečené zemiaky                  

Rumunský guláš (guláš s restovaným baklažánom), knedľa             

Zapekané zemiaky so zeleninou, parmezán          

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie so slaninou, ryža

Poľovnícky plátok (bravčové mäso, šampiňóny, mrkva, zeler, petržlen a drvené paradajky), varené zemiaky

Fazuľový guláš s bravčovým mäsom

Zemiakové cesto - valčeky s makom a lekvárom

Cigánska pečienka (bravčová pečienka so zeleninou), ryža

Záhorácky závitok (bravčové mäso plnené kyslou kapustou), zemiakový knedlík

Dusené ľadvinky na slanine, ryža

Bravčové rebierko (doplnené párkom a kyslou uhorkou), putimské cestoviny

Čevabčiči (mleté ​​mäso s paprikovou omáčkou), pečené zemiaky

Rumunský guláš (guláš s restovaným baklažánom), knedľa

        

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.