CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 21.4.-25.4.

pridané: 7.4.2014 o 10:09 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 21.4. - 25.4.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 14.4.2014)

Kurací plátok s broskyňou, ryža                 

Bravčové v baby karotke, zemiaky                    

Soté s údeným mäsom, hliva ustricová, cestoviny 

Ruský biftek, knedľa

Bravčové rebierko na rasci, cestoviny       

Mexické pikantné fazule  

Horský závitok, pečené zemiaky 

Sliepka na paprike, knedľa

Frankfurtský bravčový závitok, ryža     

Hovädzie varené, kôprová omáčka, zemiaky               

Morčacie v šolete, kyslá kapusta         

Vaječná omeleta so šunkou a syrom, zemiaky s maslom 

Pražská bravčová pečienka, zemiaky                  

Zapekané palacinky s tvarohom 

Losos v smotanovej omáčke s bazalkou, penne     

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací plátok s broskyňou, ryža

Bravčové v baby karotke, zemiaky

Soté s údeným mäsom, hliva ustricová, cestoviny

Bravčové rebierko na rasci, cestoviny

Mexické pikantné fazule

Horský závitok, pečené zemiaky

Frankfurtský bravčový závitok, ryža

Morčacie v šolete, kyslá kapusta

Pražská bravčová pečienka, zemiaky

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.