CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 21.10.-25.10.

pridané: 7.10.2013 o 17:00 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 21.10. - 25.10.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 14.10.2013)

Kurací steak na horčici, ryža parbol      

Zbojnícka bravčová roláda, cestoviny     

Kapor na rasci, opekané zemiaky s cibuľkou        

Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa   

Karfiol ako mozoček, zemiaky   

Kuracie jemný stroganov, kukuričné ​​cestoviny     

Bravčové karé na zeleri, zemiaky  

Hovädzie na smotane, cestoviny        

Kuracie stehenné po staročesky, ryža parbol  

Pečené kuracie stehenné mäso, špenát, zemiakový knedlík         

Vyprážaná bravčová pečeň, zemiaková kaša      

Kuracia zámocká pochúťka, ryža 

Vyprážaný sekaný rezeň, zemiaky s maslom       

Moravský guláš, knedľa    

Vaječná omeleta so zeleninou, niva a bazalka, zemiaky  

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací steak na horčici, ryža parbol   

Zbojnícka bravčová roláda, cestoviny   

Kapor na rasci, opekané zemiaky s cibuľkou      

Karfiol ako mozoček, zemiaky      

Bravčové karé na zeleri, zemiaky          

Kuracie stehenné po staročesky, ryža parbol  

Pečené kuracie stehenné mäso, špenát, zemiakový knedlík 

Moravský guláš, knedľa 

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.