CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 20.1.-24.1.

pridané: 7.1.2014 o 09:04 | vytlačiť

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 20.1. - 24.1.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 13.1.2014)

Kuracie so slaninou, ryža            

Karbonátok v cestíčku, varené zemiaky             

Špagety s tuniakom, syr                

Poľovnícky plátok, varené zemiaky            

Fazuľový guláš           

Šišky s makom a lekvárom               

Cigánska pečienka, ryža           

Záhorácky závitok (kyslá kapusta), zemiakový knedlík                

Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka         

Hovädzie varené, cibuľová omáčka, knedľa                  

Ľadvinky na slanine, ryža               

Bravčové rebierko, putimské cestoviny         

Čevabčiči, pečené zemiaky                 

Rumunský guláš, knedľa             

Zapekané zemiaky so zeleninou, parmezán   

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie so slaninou, ryža 

Poľovnícky plátok, varené zemiaky

Fazuľový guláš

Šišky s makom a lekvárom

Cigánska pečienka, ryža

Záhorácky závitok (kyslá kapusta), zemiakový knedlík

Ľadvinky na slanine, ryža

Bravčové rebierko, putimské cestoviny

Čevabčiči, pečené zemiaky

Rumunský guláš, knedľa

       

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.