CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 2.12.-6.12.

pridané: 18.11.2013 o 14:31 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk

JEDÁLNY LÍSTOK OD 2.12. - 6.12.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 25.11.2013)

Kurací rezeň Gordon bleu, zemiaky s maslom          

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny           

Bravčová kotleta na pomarančoch, ryža            

Závitok na smotane, knedľa         

Zeleninové rezne, zemiaky s maslom        

Hovädzie na koreňovej zelenine a červenom víne, cestoviny           

Bravčové mäso so slivkovou omáčkou, zemiaky        

Plnený zemiakový knedlík s údeným mäsom, kyslá kapusta            

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol     

Bravčový plátok v uhorkovej omáčke, cestoviny               

Vyprážaný hermelín, zemiaky s maslom, tatárska omáčka           

Lievance, flambované jahody a čokoláda     

Kuracie krídelká grilované na mede, zemiaky s mozzarellou             

Sikulská plátok, zemiakový knedlík          

Plnené domáce zem. placky zmesou bravčového mäsa a čerstvej zeleniny        

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny        

Bravčová kotleta na pomarančoch, ryža        

Hovädzie na koreňovej zelenine a červenom víne, cestoviny           

Bravčové mäso so slivkovou omáčkou, zemiaky          

Plnený zemiakový knedlík s údeným mäsom, kyslá kapusta               

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol    

Bravčový plátok v uhorkovej omáčke, cestoviny

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.