CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 19.5.-23.5.

pridané: 5.5.2014 o 14:38 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 19.5. - 23.5.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 12.5.2014)

Kuracie s ananásom, ryža                   

Bravčový plátok po balkánsky, cestoviny                      

Lečo s údeným mäsom, varené zemiaky 

Bravčový výpek, červená kapusta, zemiakový knedlík

Frankfurtská pečienka, cestoviny         

Sójové s kôprovou omáčkou, varené zemiaky   

Hamburgská pečienka, knedľa   

Luhačovická škorec, pečené zemiaky   

Kuracie stehenné a la bažant, ryža       

Kuracia pečeň na cibuľke, varené zemiaky                   

Znojemský guláš, knedľa             

Kuskusoto z kukuričnej lámanky so šampiňónmi a syrom  

Vyprážané filé, varené zemiaky s maslom                 

Kotleta na rozmaríne, pečené zemiaky     

Ryžový nákyp s jablkami, maslo        

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie s ananásom, ryža

Lečo s údeným mäsom, varené zemiaky

Bravčový výpek, červená kapusta, zemiakový knedlík

Frankfurtská pečienka, cestoviny

Luhačovická škorec, pečené zemiaky

Kuracie stehenné a la bažant, ryža

Kuracia pečeň na cibuľke, varené zemiaky

Znojemský guláš, knedľa

Kotleta na rozmaríne, pečené zemiaky

 

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.