CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 17.2.-21.2.

pridané: 3.2.2014 o 16:29 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 17.2. - 21.2.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 10.2.2014)

Kuracie Gordon blue, zemiaky s maslom          

Bravčové rizoto, syr             

Penne so šampiňónmi v syrovej omáčke                   

Bravčový guláš, knedľa            

Pečený bravčový bôčik, kyslá kapusta, zemiaky            

Zapekané zemiaky so zeleninou a hermelínom                 

Bravčové v uhorkovej omáčke, ryža             

Hovädzie varené, cestoviny                 

Sekaná s kukuricou, zemiaky          

Paprikový struk, paradajková omáčka, knedľa                     

Mäso troch farieb, zemiaky              

Špagety alľamatriciana s cibuľou a slaninou, parmezán          

Bravčové stehno na paradajkách s bazalkou, ryža                

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom               

Kuracie s citrónovou omáčkou, cestoviny     

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčový guláš, knedľa

Pečený bravčový bôčik, kyslá kapusta, zemiaky

Bravčové v uhorkovej omáčke, ryža

Hovädzie varené, cestoviny

Sekaná s kukuricou, zemiaky

Paprikový struk, paradajková omáčka, knedľa

Mäso troch farieb, zemiaky

Bravčové stehno na paradajkách s bazalkou, ryža

Kuracie s citrónovou omáčkou, cestoviny

        

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.