CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 16.9.-20.9.

pridané: 2.9.2013 o 15:53 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 16.9. - 20.9.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 9.9.2013)

Kuracie rezančeky s mangom, cestoviny  

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky      

Tofu na čínsky spôsob, ryža    

Steak z krkovičky na čiernom pive, cestoviny  

Bravčové rebierko na srbský spôsob, zemiaky    

Morčacie so smotanou, kukuričné ​​cestoviny   

Fazuľové struky na smotane, 2x vajcia, zemiaky   

Horský závitok, ryža     

Pikantný flamender (lečo, feferónky) pečené zemiaky  

Pstruh na rasci s paradajkami, pečené zemiaky      

Zbojnícka kuracia zmes, zemiaková placka    

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol     

Balkánsky kotlet, cestoviny    

Bavorská sekaná, nové zemiaky, kyslá kapusta   

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom    

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie rezančeky s mangom, cestoviny   

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky  

Steak z krkovičky na čiernom pive, cestoviny    

Bravčové rebierko na srbský spôsob, zemiaky     

Horský závitok, ryža      

Pikantný flamender (lečo, feferónky) pečené zemiaky

Pstruh na rasci s paradajkami, pečené zemiaky

Zbojnícka kuracia zmes, zemiaková placka

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol  

   

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.