CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 15.7.-19.7.

pridané: 1.7.2013 o 14:14 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 15.7. - 19.7.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 8.7.2013)

Kurací plátok s ananásom, ryža parbol  

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky 

Kotlet na zelenom korení so smotanou, cestoviny

Sekaná na smotane (sviečková omáčka), knedľa 

Bravčové rebierko s pórom, zemiaky 

Morčacie so smotanou, kukuričné ​​cestoviny

Plnený paprikový struk, knedľa

Horský závitok, pečené zemiaky  

Bravčový steak s restovanou cibuľkou, šampiňóny, zemiaky

Pstruh Petra Voka, pečené zemiaky 

Zbojnícka bravčová zmes, zemiaková placka 

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol  

Kotlet s jablkami, cestoviny  

Holandský rezeň, peč. zemiaky so smotanou, kyslá kapusta 

Zapekané palacinky s tvarohom, flambované ovocie

  

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací plátok s ananásom, ryža parbol  

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky 

Bravčové rebierko s pórom, zemiaky

Plnený paprikový struk, knedľa 

Horský závitok, pečené zemiaky 

Zbojnícka bravčová zmes, zemiaková placka

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol 

Kotlet s jablkami, cestoviny 

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.