CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 10.3.-14.3.

pridané: 24.2.2014 o 13:59 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 10.3. - 14.3.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 3.3.2014)

Kuracie s ananásom, ryža            

Bravčový plátok po balkánsky, cestoviny               

Lečo s údeným mäsom, varené zemiaky                     

Bravčový výpek, červená kapusta, zemiakový knedlík              

Frankfurtská pečienka, cestoviny              

Sójové s kôprovou omáčkou, varené zemiaky                  

Hamburgská pečienka, knedľa               

Luhačovická škorec, pečené zemiaky                    

Kuracie stehenné a la bažant, ryža            

Kuracia pečeň na cibuľke, varené zemiaky                        

Znojemský guláš, knedľa                

Kuskusoto z kukuričnej lámanky so šampiňónmi a syrom            

Vyprážané filé, varené zemiaky s maslom                   

Kotleta na rozmaríne, pečené zemiaky                

Ryžový nákyp s jablkami, maslo       

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie s ananásom, ryža

Lečo s údeným mäsom, varené zemiaky

Bravčový výpek, červená kapusta, zemiakový knedlík

Frankfurtská pečienka, cestoviny

Luhačovická škorec, pečené zemiaky

Kuracie stehenné a la bažant, ryža

Kuracia pečeň na cibuľke, varené zemiaky

Znojemský guláš, knedľa

Kotleta na rozmaríne, pečené zemiaky

       

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.