MAGAZÍN

Lepok – zbytočný strašiak alebo tichý nepriateľ?

Lepok – zbytočný strašiak alebo tichý nepriateľ?

Téma
Rôzne
Prečítané
821x prečítané
Vytvorené:
14:51 24.4.2019
Hodnotenie:
Migrény, nadúvanie, bolesti brucha, malátnosť, ekzém, lámavosť nechtov, či bezdôvodná únava. Za príznakmi bežne pripisovanými nezdravému životnému štýlu, či stresu sa môže skrývať ochorenie, ktoré si vďaka rozmanitosti a premenlivosti príznakov vyslúžilo prezývku – chameleón medzi chorobami. ...
Celiakia- od symptómov k diagnóze a terapii

Celiakia- od symptómov k diagnóze a terapii

Téma
Magazín
Prečítané
873x prečítané
Vytvorené:
21:28 25.2.2019
Hodnotenie:
Nová kniha Celiakia- od symptómov k diagnóze a terapii., autorka: MUDr. Kabátová a kol....
Vianočné trhy v Bratislave 2018

Vianočné trhy v Bratislave 2018

Téma
Magazín
Prečítané
1104x prečítané
Vytvorené:
21:39 20.11.2018
Hodnotenie:
Vianočné trhy v Bratislave...
Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Téma
Rôzne
Prečítané
780x prečítané
Vytvorené:
23:23 19.11.2018
Hodnotenie:
Kurz bezlepkového pečenia Schar - Poprad 15.11.2018...
Celiakia a potraviny

Celiakia a potraviny

Téma
Novinky
Prečítané
844x prečítané
Vytvorené:
20:14 12.11.2018
Hodnotenie:
Odborný seminár pre pacientov s ochorením celiakia...
Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Kurzy bezlepkového pečenia - Schär

Téma
Rôzne
Prečítané
1021x prečítané
Vytvorené:
21:19 27.9.2018
Hodnotenie:
Kto skúšal upiecť domáci bezlepkový chlieb vie, že cesto sa niekedy ťažko spracováva a výsledné pečivo nebýva častokrát tak dobré, ako by si predstavoval. Tomu je však koniec! Spoločnosť Schär, výrobca chutných bezlepkových potravín, prichádza s inovovanou múkou Mix B – Bread-Mix, ktorá má teraz vylepšené zloženie a pečenie s ňou znamená zaručený úspech....