pridané 18.4.2008 o 16:25 prečítané 2802x
Nepečená jablková torta

Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- 1,5kg jabĺk
- 2 balíčky jahodového pudingu alebo 2 balíčky Zlatého klasu
- 2-3 lyžice cukru
- 2 balíčky bezlepkových piškót
- 250ml šľahačkovej smotany/nemusí byť/
Postup:
Jablká ošúpeme, postrúhame, dáme ich do hrnca, podlejeme troškou vody a udusíme do mäkka. Pudingové prášky rozmiešame asi v 100ml vody, pridáme k jablkám, premiešame, osladíme a uvaríme hustú kašu. Dotortovej formy poukladáme vrstvu piškót, natieme jablkovou kašou a takto striedame až kým sa neminie. Necháme vychladnúť a pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Pridal(a): lucika