pridané 25.9.2018 o 13:42 prečítané 1337x

Bezlepkový ananásový rez

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

1 Hodina

Náročnosť

ľahká

Jemnučké cesto aj po niekoľkých dňoch ..

Suroviny:

  • Cesto :
  • 230 g práškový cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 4 ks vajcia
  • 100 ml voda
  • 100 ml olej
  • Plnka :
  • 400 ml mlieko
  • 9 lyžíc kryštálový cukor
  • 250 g maslo
  • 1 ks Zlatý krém Liana
  • Dodatky :
  • ananás v konzerve
  • plech 25x35 cm

Postup:

INGREDIENCIE
Cesto :
230 g práškový cukor
230 g Cake mix Liana
4 ks vajcia
100 ml voda
100 ml olej

Plnka :
400 ml mlieko
9 lyžíc kryštálový cukor
250 g maslo
1 ks Zlatý krém Liana

Dodatky :
ananás v konzerve
plech 25x35 cm



POSTUP
1. Žĺtky s cukrom mixujeme do peny. Postupne pridáme olej a vodu.
2. Do žĺtkovej peny ručne zamiešame Cake mix.
3. Vyšľaháme tuhý sneh z vaječných bielkov a jemne zapracujeme do cesta.
4. Vystelieme plech papierom na pečenie a vylejeme cesto.
5. Pečieme pri teplote 180 °C 35 minút.
6. Upečené a vychladnuté cesto z vrchu oškrabeme. Polejeme šťavou z ananásu, natrieme plnku a predznačíme rezy.
7. Na každý rez uložíme ananás a necháme stuhnúť.

Postup plnka:
1. Uvaríme puding podľa návodu na obale.
2. Vymixujeme maslo izbovej teploty. Po lyžičkách pridáme vychladnutý puding a mixujeme do jemnej plnky.

Pridal(a): Michaela66

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.