pridané 27.7.2007 o 20:58 prečítané 2677x

Šampiňónová omáčka

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 5
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

25 Min

Náročnosť

ľahká

Suroviny:

  • Čerstvé šampiňóny, cibuľku, olej, soľ, korenie, červenú papriku, kyslú smotanu, múku PK

Postup:

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku a pridáme nakrájané šampiňóny. Pridáme trochu červenej papriky a soľ a korenie. Keď to trochu podusíme, podlejeme 3 dcl vody a necháme pomaly. Medzi tým si pripravíme kyslú smotanu v ktorej sme rozhabarkovali lyžicu múky PK. Mäkké huby zahustíme smotanou.

Môžme to podávať s ryžovými cestovinami.

Pridal(a): Eva Štieberová

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.