pridané 6.4.2008 o 15:41 prečítané 4526x

domáca tatárska omáčka

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

5 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Suroviny:

  • 5 žĺtok
  • 5 lyžíc olivového oleja
  • 5 lyžíc šľahačkovej smotany
  • šľahačková smotana
  • viný ocot
  • práškový cukor
  • cibuľka
  • soľ
  • /koľko vajec, toľko lyžíc oleja a smotany/

Postup:

Do menšieho hrnca dáme žĺtka, olej a smotanu. Uvaríme vo vodnom kúpeli hustú kašu.Keby sa náhodou zrazilo -nevadí neni to ono ale pridá sa smotana a stratí sa to.Ochutíme octom, soľou a cukrom.Zvyšnú smotanu si vyśľaháme a zamiešame do kaśe, čo sme si ochutili.Dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky.

Pridal(a): lucika

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.