pridané 30.12.2007 o 23:19 prečítané 2610x

drožďová nátierka

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

10 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Nám táto nátieka sprvu veľmi nechutila, skôr by som povedala, že až \"smrdela\". Droždie, keď zhustlo som opäť podliala vodou, čiže som ho dvakrát opražila a na záver som do neho pridala vajíčka (bola to taká praženica). Dnes nám lepšie chutí obyčajná drožďovka bez vajíčka.

Suroviny:

  • droždie, cibuľu, olej, soľ

Postup:

Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme čerstvé droždie. To sa nám rozleje ako tekutina. Miešame, kým nezhustne. Nakoniec podľa chuti posolíme.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.