pridané 18.7.2013 o 12:39 prečítané 4266x

Cesnakové rožky

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

ľahká

Rožteky vhodné na raňajky:)

Suroviny:

  • 280g bezlepkovej múky MIX B
  • 250 ml teplej vody
  • 4 lyžice oleja
  • 5 strúčiky cesnaku
  • Soľ
  • 1 kocka droždia

Postup:

Z múky, vody, droždia, 2 lyžíc oleja, 3 ks roztlačeného cesnaku a soli vymiešame vláčne cesto. Plech si vystelieme mastným papierom. Na plech tvarujeme rožky a necháme nakysnúť. Pečieme pri teplote 250 st. 20 minút. Cesnak si roztlačime a zmiešame s 2 lyžicami oleja. Touto zmesou potrieme upečené rožky.

Pridal(a): lucika079

Diskusia k receptu (2)

  • napísal:
    používateľ:
    Petula
    pridané:
    11:59 3.10.2014

    velmi chutné ;)

  • napísal:
    používateľ:
    František Skokan
    pridané:
    10:59 9.11.2014

    Všade uvádzete cesto vypracujeme, vytvarujeme, ale ako na to veď je to lepidlo a nepomáha ani olejovanie rúk ani poprašovanie múkou. Neveiete trik ako na to aby bolo cesto nelepivé a tvarovateľné?

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.