pridané 28.9.2007 o 10:40 prečítané 1879x

Rezance s kapustou

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

ľahká

Suroviny:

  • Hlávková kapusta, cestoviny (fliačky, muš­ličky a pod.), olej alebo masť, anglická slanina, mleté čierne kore­nie, soľ.

Postup:

Očistenú kapustu pokrájame na tenké rezančeky, posolíme a necháme na doske prikrytú utierkou aspoň pol hodiny. Potom ju vyžmýkame a vložíme do väčšieho hrnca na rozohriaty olej a opražíme dozlatista ako cibuľku. Cestoviny uvaríme, ale nepreplachujeme ich studenou vodou, radšej do vody, v ktorej sa varia, pridáme lyžičku oleja. Hotové cestoviny scedíme a vložíme do opraženej kapusty. Dosolíme, okoreníme a vyškvarenú slaninu.

Pridal(a): popsy

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.