DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

zavaranie

Ahojte chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s pouzivanim pripravku od Dr.Oetker Gelfix Klasik na pripravu dzemov a marmelad. Rada by som to pouzila, ale neviem ci je to vhodne pre celiatikov.

PREČÍTANÉ:
3664x
REAKCIÍ:
3
VYTVORIL:
Jakub321
VYTVORENÉ:
2009-07-14 17:24:29
  • napísal:
    používateľ:
    anry
    pridané:
    19:18 25.7.2009

    Ja použivam pre syna na výrobu dzemov Gelfix, Bez problémov. A ak chceš radu na zaváranie kyslých uhoriek, alebo čalamád používam jablčný ocot, je síce len 5%, ale 1 rok zaváranina v pohode vydrží. Zaváram ich do 3 dcl pohárov, a tým ich vlastne aj rozoznáme, ktoré su jeho.

  • napísal:
    používateľ:
    Rosie
    pridané:
    21:56 25.7.2009

    Mozes pouzivat aj klasicky ocot. Americki a kanadski dietologovia tvrdia, ze akykolvek ocot je v poriadku, ale ak mas stale obavy, tak Snico je urcite bezlepkovy. Je to potvrdene vyrobcom.

  • napísal:
    používateľ:
    luley
    pridané:
    12:40 29.7.2009

    Minulý týždeń som v BILLE kúpila ocot CLEVER ,ktorý tiež obsahuje karemelové farbivo E150c, ale výrobca pripísal, že je to cukrový kulér. Takže je bezpečný. Bolo by pre nás jednoduchšie, keby to takto písali aj ostatní výrobcovia.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ