DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
vhodné konzervy
Ahojte. Chcela by som poprosiť o radu. Ideme na zahr.dovolenku, kde si budeme sami variť. Vie mi niekto poradiť, ktoré sú vhodné mäsové konzervy vo vlastnej šťave, alebo niečo podobné na rýchle stravovanie pre celiatičku, skrátka niečo čo sa rýchlo nepokazí a šikovne pripraví. Ďadujem za všetky dobré rady.
- PREČÍTANÉ:
- 2589x
- REAKCIÍ:
- 3
- VYTVORIL:
- saska99
- VYTVORENÉ:
- 2007-07-11 20:59:04
-
-
napísal:
- používateľ:
- marjena
- pridané:
- 08:00 12.7.2007
Ahoj, my sme boli minuly rok v Chorvatsku na private a tak som sa vyzbrojila konzervami Morca Della od Tatrakomu a este myslim si, ze su Dusena sunka a Prazska sunka od PM Zbrojniky, mali sme aj Bratislavsku klobasku, nejake ryby v konzerve a pod. Na tejto stranke najdes aj vyrobky od VItany, oni maju taku ochutenu ryzu, su aj nejake konzervy hotovych vyrobkov, ale tie som u nas nezohnala. Dalej su tie hotove syrove omacky Apettito ak sa nemylim, to si mozes dat na cestoviny. Ak si pozornejsie prestudujes tieto stranky tak najdes kopu veci. A este jedna rada na zaver, ak ides na privat s kuchynou, tak si zober zo sebou svoju panvicu, sice su tam hrnce, ale este sa mi nestalo a to som uz cestovala dost, ze by mali v kuchynke panvicu. Prijemnu dovolenku ti praje Maja zo Ziliny.
-
-
napísal:
- používateľ:
- popsy
- pridané:
- 08:11 12.7.2007
Saska, pokial si z Bratislavy, navstiv Bio obchod Astevia na Herlianskej ul. v Ruzinove. Maju tu konzervy, sojove s roznymi prichutami, kt. vydrzia aj vyssie teploty pocas cstovania, su tu aj bezlepkove sackove polievky bez glutamanu, su vyborne...aj polievky aj konzervy- odporucam. Najdes tu aj trvanlive pecivo a rozne slane a sladke keksiky...Vela zdaru prajem:)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 13:02 18.7.2007
Zdravím Vás, neviem, či sa neozývam už po dovolenke, ale ja som to robila aj pri malých deťoch , aj teraz keď má dcéra diétu, že doma som si udusila mäso, ako ho zvyčajne robím, dala do fliaš a sterilizovala ako kompóty, vrelo to asi pol hodiny. Mám s tým výborné skúsenosti, stačí urobiť k tomu už len ryžu, cestoviny ap. S pozdravom Beáta.