DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
rajcinovy pretlak
ahote bezlepkaci.
Mame dcerku celiaticku a velmi lubi rajcinovu polievku.Pouzivam na jej pripravu rajcinovu stavu,pretlak z kauflandu alebo z billy~clever,ktore su v tetrapaku.Podla zlozenia neobsahuju ziadne zahustovadla takze by mali byt bezlepkove.
casto tu vsak citam ze rajcinovy pretlak obsahuje lepok.
Poradte mi prosim ci mam verit zlozeniu,alebo ci su na trhu zarucene bezlepkove pretlaky.
vopred vam dakujem za info.
Wiera.
- PREČÍTANÉ:
- 3341x
- REAKCIÍ:
- 4
- VYTVORIL:
- wiera
- VYTVORENÉ:
- 2007-09-04 15:00:00
-
-
napísal:
- používateľ:
- ErikaP.
- pridané:
- 16:17 6.9.2007
Tiež mame velmi radi paradajkovú polievku. Ak použivam obyčajný paradajkový pretlak,velmi ma nafukuje. Radšej varím zo 100% nej paradajkovej štavy.
-
-
napísal:
- používateľ:
- tina1
- pridané:
- 17:13 6.9.2007
Cauko, ja si kupujem ,,Zamocky rajcinovy pretlak od fi novofruckt Nove Zamky. Je to 100 perc. produkt bez konzervacnych latok. Dostat skoro v kazdych potravinach. Prajem vela stastia Tina
-
-
napísal:
- používateľ:
- milos
- pridané:
- 18:14 6.9.2007
ja pouzivam taky taliansky pretlak, ktory sa predava v malych konzervach. Bohuzial neviem nazov vyrobcu. Ale nikdy mi z neho nic nebolo :) Skusim pozriet v obchode vyrobcu a napisem
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 23:26 6.9.2007
Väčšina pretlakov čo som kupoval obsahovala len rajčiny, vodu, sol, žiadne konzervačné látky a nič potenciálne lepkové...