DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
Predam pekaren
Pred par mesiacami som si kupil pekaren ETA, ze mi to trochu ulahci pecenie. No ako som zistil na vlastnej kozi a aj z odpovedi tu na fore, tiez to vyzaduje vela trpezlivosti a vela pokusov a omylov, kym clovek dojde na to ako upiect chutny chlebik. Mna to asi po 6-7 pokuse omrzelo. Dost som sa pred 3 rokmi natrapil s pecenim chleba v trube, som s nim spokojny, a uz sa mi podobny proces nechce absolvovat (nemam na to cas ani chut). Odvtedy mi pekaren len chyta prach.
Takze ak by mal niekto zaujem, tomas.budinsky@chello.sk , pripadne PM na tejto stranke
- PREČÍTANÉ:
- 2703x
- REAKCIÍ:
- 5
- VYTVORIL:
- Buďo
- VYTVORENÉ:
- 2004-09-29 14:09:15
-
-
napísal:
- používateľ:
- Los
- pridané:
- 16:46 29.9.2004
A za akú cenu ju chceš predať?
-
-
napísal:
- používateľ:
- Buďo
- pridané:
- 15:49 1.10.2004
1900 Sk
-
-
napísal:
- používateľ:
- stork
- pridané:
- 11:11 4.8.2005
Ahojte. Aj ja som kupil pekaren Eta a trochu sme experimentovali. Najlepsi vysledok sme dosiahli s tymto pomerom : - 500g muka T - 470g teplej vody - 10g susene drozdie (kupujeme tusim v bielom obale z Francie, koli tomu ze sacok ma 10g) - 2 lyzicky soli - 1 lyzicu octu - sezamove semienka asi za hrst (niekedy aj slnecnicove...) - 1/2 lyzicky mletej rasce. program SPRINT c.2, po skonceni program DOPEKANIE c.8 (alebo pecenie, neviem presne ako sa vola) 30 min. Tento chleb je velmi chutny. Predtym sme par rokov chlieb piekli v el. rure, ale tento je chutnejsi. S pozdravom Stork
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 11:29 10.8.2005
Stork, vcera som upiekla chlieb podla Tvojho receptu a je super. Ja som k tomu vsetkemu este pridala 2 hrste burizonov ... dakujem za dobry recept, Natasa
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 13:02 10.8.2005
pekaren sa oplati kupovat cez socialne. mate na to narok. doplatok z vasej strany je okolo 300-700 sk. takze takto to neodporucam.