DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

Prášok do pečiva

Prosím Vás môže celiatik používať pri pečení kypriaci prášok do pečiva /Dr.Oetker/. Ďakujem.

PREČÍTANÉ:
4911x
REAKCIÍ:
4
VYTVORIL:
Rustika
VYTVORENÉ:
2008-04-11 16:00:00
  • napísal:
    používateľ:
    GABIKA
    pridané:
    16:23 11.4.2008

    Môže, Dr. Oetker je bezlepkový. GABIKA

  • napísal:
    používateľ:
    viktoria131
    pridané:
    17:02 11.4.2008

    100% môže.

  • napísal:
    používateľ:
    jajo
    pridané:
    23:56 14.4.2008

    Treba napisat vyrobcovi! Logicky jedine najbezpezpecnejsie info.

  • napísal:
    používateľ:
    Afro
    pridané:
    16:52 16.4.2008

    Dr.Oetker je bezlepkový,obsahuje kukuřičný škrob a je i v databázi testovaných potravin:-)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ