DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
prasky do peciva, pudingove prasky,cokolada
Ahojte, som milovnicka zakuskov a mam 3 zakladne otazky:
1.kto mi poradi ci mozem pri peceni korpusu pouzit klasicky prasok do peciva (Dr.Oetker). Niekde som citala vraj radsej nie? Existuju potom nejake pre celiatikov?
2.Tiez mam otazku: mozeme varit pudingy (Dr.Oetker),ked v zlozeni vyrobku sa nachadza Kukuricny skrob. Ja si myslim ze ano, ale chcem sa uistit. Viem ze GUSTIN mozem,lebo to je cisty kukuricny skrob, ale mam na mysli tie ochutene (bananove, mandlove, karamelove,jahodove,... ).
Viete ake fantasticke kremy sa potom daju uvarit po zmiesani s maslom, a sup mame vyborne zakusky.
3. A este otazka: Ktore cokolady na varenie sa mozu? Vacsinou je na obale uvedene: vyrabane v zavode, ktory spracuva psenicu! Mozem to?
- PREČÍTANÉ:
- 5031x
- REAKCIÍ:
- 4
- VYTVORIL:
- Majuska27
- VYTVORENÉ:
- 2010-09-20 05:00:00
-
-
napísal:
- používateľ:
- janie
- pridané:
- 07:09 20.9.2010
Ahoj, za seba môžem povedať, že Dr. Oetker normálne používam, prášok do pečiva aj puding. A aj moji známi celiatici ich používajú a nespomínali mi žiadne problémy.
-
-
napísal:
- používateľ:
- azalka
- pridané:
- 18:30 20.9.2010
ahoj, za seba mozem povedat, ze dr oetker [pudingy, prasok do pec.]je OK,ja nemam ziadne problemy. inak co sa tyka prasku do peciva-v rakusku je dostat pr.do peciva pre bezlepkacov, je to produkt SPARu, takze ich dostat v sieti obchodov SPAR. + kopec dalsich vyrobkov nehovoriac o masovych vyrobkoch jasne oznacenych preskrtnutym klaskom.
-
-
napísal:
- používateľ:
- KatkaBeee
- pridané:
- 21:47 20.9.2010
Ahoj, ja tiez pouzivam prasky a pudingy Dr. Oetker a nemam ziadne problemy. Co sa tyka cokolad, tak ja kupujem horku cokoladu od Orion, ta ma 50 % kakaa a nema tolko cukru ako coko na varenie. Ale najst cokoladu, ktora neobsahuje sojovy lecitin a nestoji strasne vela, je teda problem.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Majuska27
- pridané:
- 09:09 24.9.2010
Dakujem vsetkým za ochotu odpovedat. Ste uplne super! A hor sa do pecenia :-)