DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
Ocot - aký použiť a aký nie
Ahojte, čítala som, že aj ocot môže obsahovať stopy pšenice - destilovaný biely liehový ocot, ktorý vo výrobnom procese používa obilninovú kašu. Viete mi poradiť, ktorý ocot je vhodný pri bezlepkovej diéte a ktorý nie?
Zo začiatku ma táto správa veľmi neznepokojovala, veď ocot v našej domácnosti používame len málo, ale potom ma napadlo, že ho používam pri zaváraní, napr. uhoriek, cvikly, čalamády... Teraz neviem, či tie zaváraniny môžem jesť...
- PREČÍTANÉ:
- 3095x
- REAKCIÍ:
- 1
- VYTVORIL:
- mirkatu
- VYTVORENÉ:
- 2008-07-08 14:00:00
-
-
napísal:
- používateľ:
- Rosie
- pridané:
- 20:55 8.7.2008
Pokial ja viem, tak sa pri vyrobnom procese ziadna obilninova kasa nepouziva a podla americkych a kanadskych dietologov je akykolvek ocot v poriadku, ale ak chces vediet presne, tak Snico je urcite OK, je tu niekde vyjadrenie vyrobcu.