DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

Ocot - aký použiť a aký nie

Ahojte, čítala som, že aj ocot môže obsahovať stopy pšenice - destilovaný biely liehový ocot, ktorý vo výrobnom procese používa obilninovú kašu. Viete mi poradiť, ktorý ocot je vhodný pri bezlepkovej diéte a ktorý nie?

Zo začiatku ma táto správa veľmi neznepokojovala, veď ocot v našej domácnosti používame len málo, ale potom ma napadlo, že ho používam pri zaváraní, napr. uhoriek, cvikly, čalamády... Teraz neviem, či tie zaváraniny môžem jesť...

PREČÍTANÉ:
3095x
REAKCIÍ:
1
VYTVORIL:
mirkatu
VYTVORENÉ:
2008-07-08 14:00:00
  • napísal:
    používateľ:
    Rosie
    pridané:
    20:55 8.7.2008

    Pokial ja viem, tak sa pri vyrobnom procese ziadna obilninova kasa nepouziva a podla americkych a kanadskych dietologov je akykolvek ocot v poriadku, ale ak chces vediet presne, tak Snico je urcite OK, je tu niekde vyjadrenie vyrobcu.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ