DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

Dovolená ve Vysokých Tatrách

Dobrý den. V létě bych chtěla jet na dovolenou do Vysokých Tater. Lokalitu ještě nemám přesně vybranou. Poradíte mi, ve kterém hotelu vaří bezlepkově a kde bych se mohla ubytovat v hezkém prostředí a přitom za slušnou cenu?

Děkuji za vaše rady a tipy.

PREČÍTANÉ:
2348x
REAKCIÍ:
4
VYTVORIL:
Petra.
VYTVORENÉ:
2009-02-19 13:00:00
  • napísal:
    používateľ:
    buco
    pridané:
    18:17 22.2.2009

    My sme boli pred 2 rokmi so združením celiatikov na relaxačnom pobyte v Hornom Smokovci v hoteli Poľana. Strava bola bezlepková a všetci sme tam boli viac- menej spokojní.

  • napísal:
    používateľ:
    jozefT
    pridané:
    12:03 26.2.2009

    My sme boli cez Vianoce 2008 a teraz cez jarné prázdniny 2009 pred týždňom na Štrbskom Plese v hoteli Baník - Sorea. Boli sme tam veľmi spokojní. Syn je celiatik. Vezmi si so sebou chlebík, cestoviny, prípadne trochu múky. Ostatné Ti spravia. Pri polopenzii máš na večeru vývar s ryžou na pultoch, mäso s ryžou, alebo zemiakmi Ti spravia bez problému, miesto koláčika Ti dajú ovocie alebo zmrzlinu Algida, na raŇajky na švédskych stoloch si môžeš vybrať vajíčko, maslo, syry, smotanový jogurt, bola aj ryžová kaša, granko, mlieko, káva, čaj, ovocie nakrájané rôzne, zelenina, šunku alebo karé si k raňajkám vypýtaj. Na hoteli je sauna. Volala som si aj do Titrisu Odborára v Tatranskej Lomnici, kde tiež pponúkajú bzl. stravu. Majú tam relax centrum s tobogánom a výrivkami - 33 st. Celzia. Ak chceš viac info 02/44886713,0905527831 Iveta

  • napísal:
    používateľ:
    jozefT
    pridané:
    12:08 26.2.2009

    Ešte ma napadlo, hovorila som priamo s pánom riaditeľom Baníka. Vraj mali na porade ZŤP. Ak máš ZŤP preukaz, pýtaj si zľavu priamo od riaditeľa. Za Peťka sme platili len polopenziu. Iveta

  • napísal:
    používateľ:
    Jana1
    pridané:
    14:18 27.2.2009

    Ja som bola v Odborári pred mesiacom. Čo sa týka bezlepkovej stravy - na raňajky je možnosť výberu - syry, maslo, vajcia, zelenina, ovocie, salámy som radšej nejedla. Na večeru sú švédske stoly- výber z piatich jedál - z tohoto sa nedalo okrem zeleniny a ovocia vybrať vôbec, všetko bolo zahusťované múkou a napr.pri ryžovom nákype bol plech vysypaný strúhankou. Stravu som nahlásila dopredu a na večeru mi doniesli na tanieri mäso a prílohu som si už vybrala - zemiaky alebo ryžu.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ