DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

Zrazu sa nedarí upiecť chlieb

Ahojte, už dva roky pečiem stále rovnaký bezlepkový chlieb (450g MIXB, 400ml vody, kvasnice, lyžička soli, lyžička cukru, lyžica oleja, lyžica citrónovej šťavy), vždy bol krásny vysoký, nadýchaný. Posledné štyri chleby sú tvrdé, takmer vôbec nenakysnuté, hutné. Už pri miesení cesta je vidno, že je cesto príliš husté. Nemáte s tým niekto rovnakú skúsenosť? Napadlo mi, či nezmenili nejako múku...

PREČÍTANÉ:
901x
REAKCIÍ:
1
VYTVORIL:
Darinka3D
VYTVORENÉ:
2014-02-19 20:14:03
  • napísal:
    používateľ:
    zuzanab
    pridané:
    20:49 21.2.2014

    Neviem ja čo pečiem recepty, tak väčšinou kolko g múky ide tak toľko aj vody, na 450 g múky 450 ml vody, skúste takto, mne sa chlebík darí, ja robím rovno z kila a dávam liter vody :)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ