DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

uskladnenie bezlepkového pečiva

Pekný den!
chcela by som poprosit o vase overené rady a skusenosti,ktoré používate pri uskladnovaní bezlepkového pečiva.Ked upečiem chlieb,je výborný,čo sa o ostatných dnoch neda povedat...Ako postupovat,aby bol aj na nasledujúce dni "jedlý a chutný?" dakujem

PREČÍTANÉ:
1111x
REAKCIÍ:
2
VYTVORIL:
milena5
VYTVORENÉ:
2013-07-03 09:16:48
  • napísal:
    používateľ:
    zuzanab
    pridané:
    11:57 3.7.2013

    Ja osobne chlieb hned ako upečiem nechám vychladnúť, potom ho nakrájam, rozdelím si to do sáčkov a dám do mrazničky. Potom si už len tesne pred konzumáciou vyberiem z mrazničky a dám do hriankovača. Je ako čerstvo upečený. Alebo si stále pár kúskov na daný den môžeš vybrať z mrazničky do chladničky a takto to postupne jesť. Každý má iný spôsob, tak možno ti ešte niekto poradí aby si si mohla vybrať pre teba najvhodnejší spôsob.

  • napísal:
    používateľ:
    Zuzana215
    pridané:
    09:49 6.7.2015

    Ja chlebik po upeceni a vychladnuti nakrajam na krajce, vlozim do pergamenovych sackov na chlieb, uzavriem a zamrazim. Rozmrazujem pocas 30 sekund v mikrovlnke.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ