DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

ryzove rezance

neviete ako sa varia ryzove rezance na navode je napisane ze najprv ich dat do studenej vody a potom do vriacej varite ich tak

PREČÍTANÉ:
1349x
REAKCIÍ:
2
VYTVORIL:
1simon
VYTVORENÉ:
2009-07-28 19:07:47
  • napísal:
    používateľ:
    dietnastrava.sk
    pridané:
    21:52 28.7.2009

    Neviem aky druh máš. Ja som mala take tie instantne, tie bolo treba len zaliať horúcou vodou. Cestoviny som použivala najčastejšie kukuričné.

  • napísal:
    používateľ:
    luley
    pridané:
    22:50 29.7.2009

    Ja som mala tiež také, ktoré som najprv namočila a potom varila/tak ako bolo v návode / a boli dobré.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ