DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

pečenie s múkou Apromix plus

Kúpila som si Apromix plus s tým, že konečne sa mi podarí upiecť poriadny chlebík. Moje sklamanie nastalo vtedy, keď som podľa predpisu dala do pekárne ingrediencie a potom ju sputila. Múka sa mi namotala!!! na hnetače a zostala iba jedna obyčajná guľa. Tak som tam pridala troška vody, hnetače sa začali konečne krútiť, ale výsledok chlebíka bol hrozný. Boky v poriadku ale stred a vrch chleba prepadnutý. :(

Tak som sa najedovala a skúsila spraviť žemličky podľa toho receptu čo je múke. To sa mi bez problémov podarilo a boli veľmi pekné a ružové. Piekla som ich v rúre.
Sranda bola vtedy, keď bolo na múke napísané hnetieme asi minútu a mne sa tá múka namotala aj na ručný mixér... Zostala som z toho všetkého šokovaná))))
:exclam:

PREČÍTANÉ:
1482x
REAKCIÍ:
2
VYTVORIL:
Simča
VYTVORENÉ:
2007-11-18 09:03:00
  • napísal:
    používateľ:
    GABIKA
    pridané:
    11:30 18.11.2007

    [quote]Kúpila som si Apromix plus s tým, že konečne sa mi podarí upiecť poriadny chlebík. Moje sklamanie nastalo vtedy, keď som podľa predpisu dala do pekárne ingrediencie a potom ju sputila. Múka sa mi namotala!!! na hnetače a zostala iba jedna obyčajná guľa. Tak som tam pridala troška vody, hnetače sa začali konečne krútiť, ale výsledok chlebíka bol hrozný. Boky v poriadku ale stred a vrch chleba prepadnutý. :( Tak som sa najedovala a skúsila spraviť žemličky podľa toho receptu čo je múke. To sa mi bez problémov podarilo a boli veľmi pekné a ružové. Piekla som ich v rúre. Sranda bola vtedy, keď bolo na múke napísané hnetieme asi minútu a mne sa tá múka namotala aj na ručný mixér... Zostala som z toho všetkého šokovaná)))) :exclam: [/quote] Ahoj , ja si niekedy robím z Apromixu žemličky vo forme na mufiny - z Tescomy. Múku ale nemiešam mixérom ale obyčajnou vidličkou. GABIKA

  • napísal:
    používateľ:
    Soleil
    pridané:
    15:09 18.11.2007

    Hallo Simca, dostatok vody je vzdy velky otaznik. Kedy je jej dostatok a kedy malo alebo vela. Podla mojej skusenosti, radsej viac, ako menej. Ja necham potom cesto len 15 min kysnut, inac sa prepadne. Vela stastia pri peceni. :-) Sisa

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ