DISKUSNÉ FÓRUM
Tipy a triky v kuchyni
Jablčná vláknina
Prosím vás, neviete niekto ako sa používa jablčná vláknina. Je to taký prášok, videla som ho v Bille. Ďakujem. D. ;)
- PREČÍTANÉ:
- 4624x
- REAKCIÍ:
- 3
- VYTVORIL:
- Anonym
- VYTVORENÉ:
- 2005-03-09 22:20:18
-
-
napísal:
- používateľ:
- Silvia_deti
- pridané:
- 22:29 9.3.2005
Jablčná vláknina je v skutočnosti sušené jablko. Veľmi dobre "zvlhščuje" potraviny. Je vhodná do kysnutých koláčov a najlepšie ju používať pri pečení chleba. Neostane taký suchý. Približne na 400g sa dá 1 PL (polievková lyžica). Treba vyskúšať. Silvia_deti
-
-
napísal:
- používateľ:
- suzann
- pridané:
- 08:37 10.3.2005
Ja si ju davam do jogurtov a tiez pridavam kusok do chleboveho cesta. Suzann
-
-
napísal:
- používateľ:
- Anonym
- pridané:
- 14:19 18.2.2006
jablcnu vlakninu v suchom stave mozno kombinovat aj priamo- 1 az 2 lyzicky naraz. Zapit tekutinou popripade-je to vyborny recept aj na upornu zapchu-mam odskusane :D