DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

Jablčná vláknina

Prosím vás, neviete niekto ako sa používa jablčná vláknina. Je to taký prášok, videla som ho v Bille. Ďakujem. D. ;)

PREČÍTANÉ:
4624x
REAKCIÍ:
3
VYTVORIL:
Anonym
VYTVORENÉ:
2005-03-09 22:20:18
  • napísal:
    používateľ:
    Silvia_deti
    pridané:
    22:29 9.3.2005

    Jablčná vláknina je v skutočnosti sušené jablko. Veľmi dobre "zvlhščuje" potraviny. Je vhodná do kysnutých koláčov a najlepšie ju používať pri pečení chleba. Neostane taký suchý. Približne na 400g sa dá 1 PL (polievková lyžica). Treba vyskúšať. Silvia_deti

  • napísal:
    používateľ:
    suzann
    pridané:
    08:37 10.3.2005

    Ja si ju davam do jogurtov a tiez pridavam kusok do chleboveho cesta. Suzann

  • napísal:
    používateľ:
    Anonym
    pridané:
    14:19 18.2.2006

    jablcnu vlakninu v suchom stave mozno kombinovat aj priamo- 1 az 2 lyzicky naraz. Zapit tekutinou popripade-je to vyborny recept aj na upornu zapchu-mam odskusane :D

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ