DISKUSNÉ FÓRUM
Tipy a triky v kuchyni
dresingi
Ako mám urobiť domácu tatárku? Je dobré upiecť chlieb, narezať ho a potom dať do mrazáku? Ináč: ďakujem veľmi krásne za ifo, ktoré mi poskytujete, lebo ja mám v tom ešte stále hokej. Dianka mi hundre, že je iná a že nemôže to a ono . Je to dosť ťažké pre to dieťa, kým sa s tým vyrovná. Zdá sa mi, že sa aj trocha zmenila. Je taká zlostná a odvráva mi. Môže to byť tým psychickým vypätím? Pred tým taká nebola. Kočky poraďte mi tú tatárku, lebo chcem urobiť vyprážaný syr s tatárkou a hranolkami. Čakám.
- PREČÍTANÉ:
- 1371x
- REAKCIÍ:
- 3
- VYTVORIL:
- Suľa
- VYTVORENÉ:
- 2008-11-07 10:56:03
-
-
napísal:
- používateľ:
- Janula
- pridané:
- 11:42 7.11.2008
Ahoj, mozeme Tatarsku omacku Hellmans - je prirodzene bezlepkova a na vyrobkoch sa to aj uvadza. Takze sa nemusis trapit ;) jana
-
-
napísal:
- používateľ:
- buco
- pridané:
- 13:00 7.11.2008
Tiež by mala byť dobrá SABI Jogurtová tatárka.
-
-
napísal:
- používateľ:
- bebka
- pridané:
- 21:20 7.11.2008
Ahoj, ten chlebík je dobré dávať nakrájaný do mrazničky. Ohriať sa môže v mikrovlnke. Inak vydrží asi 3 dni. Tie obmedzenia sú pre deti asi naozaj ťažké, aso preto je nervózna. Treba len dúfať, že to časom pochopí.