DISKUSNÉ FÓRUM

Tipy a triky v kuchyni

dresingi

Ako mám urobiť domácu tatárku? Je dobré upiecť chlieb, narezať ho a potom dať do mrazáku? Ináč: ďakujem veľmi krásne za ifo, ktoré mi poskytujete, lebo ja mám v tom ešte stále hokej. Dianka mi hundre, že je iná a že nemôže to a ono . Je to dosť ťažké pre to dieťa, kým sa s tým vyrovná. Zdá sa mi, že sa aj trocha zmenila. Je taká zlostná a odvráva mi. Môže to byť tým psychickým vypätím? Pred tým taká nebola. Kočky poraďte mi tú tatárku, lebo chcem urobiť vyprážaný syr s tatárkou a hranolkami. Čakám.

PREČÍTANÉ:
1223x
REAKCIÍ:
3
VYTVORIL:
Suľa
VYTVORENÉ:
2008-11-07 10:56:03
  • napísal:
    používateľ:
    Janula
    pridané:
    11:42 7.11.2008

    Ahoj, mozeme Tatarsku omacku Hellmans - je prirodzene bezlepkova a na vyrobkoch sa to aj uvadza. Takze sa nemusis trapit ;) jana

  • napísal:
    používateľ:
    buco
    pridané:
    13:00 7.11.2008

    Tiež by mala byť dobrá SABI Jogurtová tatárka.

  • napísal:
    používateľ:
    bebka
    pridané:
    21:20 7.11.2008

    Ahoj, ten chlebík je dobré dávať nakrájaný do mrazničky. Ohriať sa môže v mikrovlnke. Inak vydrží asi 3 dni. Tie obmedzenia sú pre deti asi naozaj ťažké, aso preto je nervózna. Treba len dúfať, že to časom pochopí.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ